Samsun’un Bafra ilçesinde Gıcı Gölü'nde meydana gelen tekne faciasında kaybolduktan sonra bulunan 7 kişiden biri olan Yunus Semiz (38) için görev yaptığı Bafra Devlet Hastanesi önünde veda töreni yapıldı.

Gölde yapılan aramalarda ilk gün 3 kişi, dün 3 kişinin cansız bedenine ulaşılmış, bugün de son olarak Bilgin Namlı’ya ulaşıldı. Tekne faciasında dün ulaşılan cenazelerden, Bafra Devlet Hastanesi Kulak Burun Boğaz servisinde doktor Mustafa Ocak’ın sekreteri Yunus Semiz (38) için görev yaptığı Bafra Devlet Hastanesi önünde hüzünlü bir veda töreni düzenlendi. Görevli imamın konuşması ve helallik aldırması sırasında duygusal anlar yaşandı. Hastane Başhekim Yardımcısı Hüseyin Çapoğlu, Yunus Semiz’in çalışkanlığı ve arkadaşlığı hakkında bir konuşma yaptı.

Hastanede yapılan törene Bafra Devlet Hastanesi idarecileri, Yunus Semiz’in ailesi ve çalışma arkadaşları katıldı. Evli ve 1 çocuğu bulunan Yunus Semiz’in eşinin hamile olduğu ve 15-20 gün sonra doğum yapacağı öğrenildi. AK Parti Bafra İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Ali Semiz’in yeğeni olan Yunus Semiz’in cenazesi, bugün Bafra ilçesine bağlı Çatak Mahallesi'ndeki evinden alınarak, aynı mahallede bulunan Merkez Cami'de amcası Mehmet Ali Semiz’le yan yana kılınacak ikindi ve cenaze namazını müteakip aynı mahallede bulunan aile mezarlığına defnedilecek.