Samsun’un Bafra ilçesinde, 11 Ocak Pazar günü Gıcı Gölü'nde yaşanan tekne faciasında ölen, Bafra Devlet Hastanesi'nde KBB servisinde çalışan Yunus Semiz’in eşi Ayşe Semiz, Fatma Zeynep adında bir kız çocuğu doğurdu.

11 Ocak'ta tekne faciasında boğularak yaşamını yitiren 7 kişiden bir olan, Bafra ilçesi Çatak Mahallesi'nde ikamet eden Yunus Semiz, aramalar sonucu 13 Ocak Salı günü bulunmuş, amcası Mehmet Ali Semiz ile birlikte yan yana defnedilmişlerdi. Cenaze günü doğumuna 15-20 gün olduğu söylenen merhum Yunus Semiz’in eşi Ayşe Semiz (35), olayın etkisi ve acısından dolayı sancılanarak Özel MediBafra Hastanesine getirildi. Burada yapılan müdahale sonucu bir kızı çocuğu dünyaya getirdi. Bebeğe Fatma Zeynep ismi verildi.

Semiz ailesinin bir de 5. sınıfa giden 11 yaşındaki Üzeyir Semiz isminde çocukları olduğu öğrenildi. Aileden alınan bilgiye göre, Ayşe Semiz’in erken dünyaya getirdiği bebeği Fatma Zeynep Semiz’in belli bir süre Özel MediBafra Hastanesi'nde yeni doğan ünitesinde kuvözde duracağı belirtildi.