Bafra ilçesine bağlı Sarıköy Mahallesi Gıcı Gölü mevkiinde 11 Ocak Pazar günü meydana gelen tekne faciasında boğularak hayatını kaybeden 7 genç için mevlid-i şerif düzenlenerek yad edildi.

Hayatını kaybedenlerden, Bafra'ya bağlı Bakırpınar Mahallesi'nden Dursun Namlı, Bilgin Namlı ve Yunus Emre Erol ile Çatak Mahallesi'nden Muarrem Türkmen, Niyazi Türkmen, Mehmet Ali Semiz ve Yunus Semiz için bugün cuma namazından sonra Bakırpınar Mahallesi'nde mevlid-i şerif düzenlenerek tekne faciasında ölenler yad edildi.

Konu hakkında açıklama yapan Bakırpınar Mahallesi Muhtarı Çetin Namlı, yaptığı açıklamada, "Acımız çok büyük. Allahım tüm ölmüşlerimize rahmet eylesin. Acılı ailelerimize ise sabırlıklar ihsan etsin. 11 Ocak Pazar günü büyük bir acı yaşadık. Kazada oğlum Dursun Namlı, yeğenlerim Bilgin Namlı ve Yunus Emre Erol ve 4 arkadaşı vefat etti. Onlar için ve tüm ölmüşlerimiz için mevlid-i şerif düzenledik. Allah’ım kabul eylesin. Mevlidimize katılan bürokratlarımıza ve herkese teşekkür ederim.’’ dedi. Mevlid-i şerif okunurken duygulu anlar yaşandı. Aileler acılarını içlerine atarak merhum çocuklarına dualar etti. Programa çok sayıda bürokrat, daire müdürü ve vatandaşlar katıldı.