Kahramanmaraş Teknokent Yönetici A.Ş. Genel Müdürü Mesut Bilginer, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Kahramanmaraş Hizmet Merkezi Müdürü Sadık Gözek'i ziyaret etti.

Gözek, ziyarette, KOSGEB çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Proje çalışmaları ve yapılabilecek işbirliklerine ilişkin de görüşlerini dile getiren Gözek, kurum olarak girişimcilere önemli avantajların verildiğini dile getirdi.

Kahramanmaraş'taki Ar-Ge ve üretim potansiyelinin önemine dikkat çeken Bilginer ise Kahramanmaraş Teknokent'in Üniversite-Sanayi-Kamu işbirliğine katkı sağladığını, katma değeri yüksek ürünlerin üretilmesiyle ilgili proje çalışmalarına destek olduklarını ifade etti.

Kahramanmaraş sanayisi ve ekonomisine hizmet ettiklerini vurgulayan Bilginer, "Teknoloji Transfer Ofisi ile birlikte ortak çalışma ve proje geliştirme girişimlerimiz aralıksız devam ediyor.  Yapılan görüşmelerin ardında kurumlar arası işbirliği ve dayanışma anlayışı çerçevesinde yeni projelerin yapılabilmesi amacıyla protokol imzalanması kararlaştırıldı" dedi.

Ziyarete, TTO) Yöneticisi Yrd. Doç. Dr. Arif Selim Eren'de eşlik etti.