Tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren 2 çocuk babası Osman Bunsuz'un cenazesi Necip Fazıl Şehir Hastanesi morgundan alınarak Barboros Mahallesi'ndeki evine getirildi. Bunsuz, Halil Çavuş Camisi'nde kılınan cenaze namazının ardından, Şeyhadil Mezarlığı'nda defnedildi.
     İşçilerden Aytaç Mendiz'in (23) cenazesi ise Göksun ilçesinde, öğle nemazını müteakip kılınan cenaze namazından sonra Kayabaşı Mezarlığı'nda toprağa verildi.
     Kahramanmaraş'ta önceki gün bir kot fabrikasının boya bölümünde çalışan işçilerden bazıları baygınlık geçirmiş ve hastaneye kaldırılmıştı. Tedavi altına alınan işçilerin kimyasal maddeden zehirlendikleri ihtimali üzerinde durulduğu belirtilmişti.
     Özel bir hastaneye kaldırılan işçilerden Mendiz ve Bunsuz, yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamamıştı.

HABER46 NOTU: Haberlerimizde olayın yaşandığı tekstil fabrikasının isminin neden verilmediğiyle ilgili çok sayıda tepki alıyoruz. Konuyu haberi aldığımız ajansla paylaştık. Ajans, hukuki olarak bu tür haberlerde firma ismini vermediklerini ifade ettiler. Abonesi olmadığımız diğer bazı ajanslarda aynı durumu ifade ettiler. Haber46 olarak, okuyucularımızın tepkilerinin haklı olduğunu düşünüyoruz.