Bağcılar’da bir iş yerine gelen hırsızlar, telefon aksesuarı yüklü aracı dakikalar içinde boşalttı. Güvenlik kameraları tarafından da görüntülenen hırsızlık olayında, piyasa değeri 120 bin TL olan telefon malzemesi çalındı.

Bağcılar’da bir iş yeri otoparkında bulunan araç, akşam saatlerinde ilginç bir hırsızlık olayına sahne oldu. İş yerinin güvenlik kameralarına da yansıyan olayda park halinde bulunan ve içinde telefon aksesuarı olduğu belirtilen araç hırsızların kurbanı oldu. Görüntülerde; otoparka araçla gelen bir zanlı kimsenin olmadığı bir anda kapıyı açarak otoparka giriyor ve aracını, telefon aksesuarı bulunan aracın arkasına yaklaştırıyor. Dakikalar içinde aksesuarların bulunduğu kolileri kendi aracına yükleyen zanlı daha sonra olay yerinden ayrılıyor.

Olayın polise bildirilmesi üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı araştırma sonunda olayda kullanılan araç ve plakası üzerinden şüpheliye ulaşıldı. Emniyet müdürlüğünün konuya ilişkin açıklamasında piyasa değeri 120 bin TL olan telefon aksesuarı hırsızlığı olayıyla ilgili A.D isimli bir şüphelinin yakalandığı belirtildi. Açıklamada ayrıca şüphelinin başka bir suç nedeniyle çıkarıldığı adliyeden serbest kaldıktan hemen sonra bu konuyla ilgili yeniden gözaltına alındığı ve
emniyet tarafından yasal işlem yapıldığı vurgulandı.