Gaziantep’te bir telefon bayisindeki soygun girişimi güvenlik kamerasına yansıdı. Yüzleri maskeli 3 kişi, akşam saatlerinde telefon bayisine gelerek soygun yapmak istedi. Dükkanın arka tarafından başka kişilerin çıkması üzerine paniğe kapılan hırsızlardan biri, silahını ateşlemesine rağmen patlamaması üzerine, silahıyla dükkan sahibinin gözüne vurarak kaçtı.

Beybahçe Mahallesi’nde 9 Şubat 2015 tarihinde meydana gelen olayda, akşam saatlerinde bir telefon bayisine gelen yüzleri maskeli 3 kişi, silahlarını doğrultarak soygun girişiminde bulundu. Tezgahın üzerinden atlayarak diğer tarafa geçen hırsızlardan biri, dükkanın arka tarafından başka kişilerin çıkması üzerine paniğe kapılarak kaçmaya çalıştı. Soygunculardan biri de silahını iki kere ateşlemesine rağmen silahın patlamaması üzerine silahıyla dükkan sahibi İsmail Kartal’ın (35) yüzüne vurarak kaçtı.

Yüzüne 7 dikiş atılan Kartal, kamera kayıtları olmamasına rağmen bir haftadır soyguncuların hala yakalanmadığını söyledi. Kartal, “Geçtiğimiz Pazartesi günü saat 22.30 sıralarında yüzleri kar maskeli 3 kişi saldırı yaptı. Bizden para istemeden direk saldırdılar. Silah patlamayınca gözüme vurarak kaçtılar. Devletten onları bulmasını istiyorum. Polis, kaç gündür daha gelip parmak izi almadı. Silahı sıktılar ama silah patlamadı.” dedi.

Saldırıya uğrayan Kartal, soyguncuların hala yakalanmadığı ve yüzleri maskeli olduğu için her gün onlarla karşı karşıya geldiğini ve can güvenliğinin olmadığını belirterek, hırsızların yakalanmasını istedi.