TEM Otoyolu Selimpaşa mevkiinde TIR, tanker ve bir otomobilin karıştığı kazada 2 kişi hayatını kaybetti. Kaza nedeniyle TEM'de trafik kilitlendi.

TEM Otoyolu Selimpaşa mevkiinde, Edirne istikametine gitmekte olan TIR kontrolden çıktı. Bariyerleri aşarak karşı şeride geçen TIR, bir otomobil ve tankere çarptı. Feci kazada TIR sürücüsü ile otomobil sürücüsü olay yerinde hayatını kaybetti. Tanker sürücüsü ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Kaza sonucu tanker şarampole yuvarlanırken TIR'ın yakıt deposundaki mazot yola aktı. Bir anda alev alan mazot paniğe neden oldu. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. İtfaiye ekipleri yangını söndürdü, daha sonra da cesetleri araçlardan çıkardı. Yapılan incelemelerin ardından cenazeler Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Kaza nedeniyle TEM Otoyolu'nun İstanbul istikameti yaklaşık 1,5 saat kapalı kaldı. Kazaya karışan TIR'ın yoldan kaldırılmasından sonra yolun İstanbul istikametinde trafik kontrollü olarak tek şeritten verilmeye başlandı.