Ümraniye'de TEM Otoyolu'nun Çakmak Köprüsü mevkisinde bir TIR, iki kamyon ve bir kamyonet zincirleme trafik kazasına karıştı. Olayda bir kişi ağır yaralandı. Kaza sebebiyle otoyolun Ankara istikametinde trafik tamamen durdu. Olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Çalışmaların ardından trafik kontrollü olarak tekrar açıldı.

Kaza, saat 06.00 sıralarında, TEM Otoyolu Ankara istikameti Çamlıca Gişeler bağlantı yolu Çakmak Köprüsü mevkisinde meydana geldi. Ankara istikametine seyir halinde olan 34 VBY 35 plakalı TIR, 34 LA 3514 plakalı kamyonet, 34 BR 1977 kamyon ve 16 NJN 92 bir başka kamyon, henüz bilinmeyen bir sebeple çarpıştılar. Kaza mahalli bir anda savaş alanına döndü. 34 LA 3514 plakalı kamyonun sürücüsü Şenol Akduman ağır yaralandı.

Kazaya karışan diğer araçların şoförlerinden biri de hafif yaralandı. Yaralı Şenol Karaduman, sıkıştığı yerde itfaiye ekiplerinin uzun uğraşlarının ardından kurtarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi. Kaza nedeniyle TEM Otoyolu Ankara istikameti tamamen trafiğe kapandı. Olay yerine çağrılan kurtarıcı araçları, hurdaya dönen araçları kaldırdı ve yol yeniden trafiğe açıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.