Sakarya'nın Arifiye ilçesi TEM Otoyolu'nda şarampole devrilip takla atan cipteki baba ile oğlu öldü. Hurdaya dönen araçtan 3 kişi de yaralı olarak çıkartıldı.

Kaza, otoyolun Arifiye ilçesi Fatih Mahallesi mevkiinde, İstanbul yönünde meydana geldi. Sürücüsü henüz tespit edilemeyen 34 SZE 37 plakalı cip, yağışlı havada sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıktı. Şarampole devrilen araç, su kanalına çarparak takla attı. Bir ağacı da çarparak yıkan cipteki Mustafa Kemal Ateş (55) ile oğlu Muhammet Emre Ateş (25) öldü. Hatice Ateş ile Merve Karataş ile Haluk Karataş ise yaralandı.

Yaralılar, itfaiye ve sağlık ekiplerince hurdaya dönen araçtan çıkartıldı. İlk müdahaleleri olay yerinde yapılan yaralılar, Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Toyotasa Acil Yardım Hastanesi'ne kaldırıldı. Ölen baba ile oğlunun cesetleri, itfaiye ekiplerince araçtan çıkartıldı. Cumhuriyet savcısının yaptığı incelemenin ardından, baba ile oğlunun cesetleri hastane morguna kaldırıldı.