TEMA Vakfı Kayseri Temsilciliği’ne bağlı tüm birimlerin katılımıyla Yüksek Mimar Selçuk Karakimseli İlkokulu Konferans Salonu’nda bahar dönemi koordinasyon toplantısı yapıldı.

Erciyes Üniversitesi Öğretim Görevlisi ve TEMA Vakfı Kayseri İl Temsilcisi Abdulkadir Dağlı’nın açılış konuşmasıyla başlayan toplantı, sonbahar dönemi yapılan etkinliklerin değerlendirmesiyle devam etti. Dağlı, temsilcilik olarak yıl içerisinde çok sayıda okul ziyareti yaptıklarını, birçok fidan dikimi, tanıtım stantları, sosyal sorumluluk projeleri ve doğa yürüyüşleri yaptıklarını, bahar döneminde başarı odaklı gönüllü çalışmalara hız vereceklerini ifade etti.

Yüksek Mimar Selçuk Karakimseli İlkokulu Müdür Yardımcısı ve TEMA Kayseri İletişim Sorumlusu Esra Taş ise yaptığı konuşmada, kendiliğinden yetişen doğal ormanları korumak, ağaçlandırma çalışmaları yaparak topluma ağaç sevgisi aşılamak, tarım alanları, çayır ve meraları korumak, amacı dışında kullanılmasını önlemek, doğal varlıkların korunmasına öncülük ederek destek verdiklerini ifade etti. Talas ve Tomarza TEMA sorumlularının yanı sıra Erciyes, Nuh Naci Yazgan ve Melikşah Üniversitelerinin Genç TEMA temsilcilerinin de katıldığı toplantı aile fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.