Beşiktaş’ta ters yöne giren motosiklet ile ambulans çarpıştı. Motosiklette bulunan 2 kişi ağır yaralandı. Ambulans sürücüsü ise kazayı hafif sıyrıklarla atlattı.

Kaza, Barbaros Bulvarı Zincirlikuyu Kavşağı’nda saat 03.30 sıralarında meydana geldi. İddialara göre, üzerinde 2 kişi bulunan motosiklet Levazım Yolu’ndan ters yöne girdi. Hızla ilerleyen motosiklet, Maslak istikametine ilerleyen 34 YB 6079 plakalı 112 Acil Sağlık ambulansıyla kafa kafaya çarpıştı. Çarpmanın şiddetiyle motosiklette bulunan Şerefcan Kabak (19) ile ismi öğrenilemeyen bir kişi yola savruldu. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Durumları ağır olan Şerefcan Kabak ile üzerinden kimlik belgesi çıkmayan diğer yaralı ambulansla Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Kazada kolundan hafif şekilde yaralanan ambulans sürücüsü Lütfü Yaman’a ise olay yerinde müdahale edildi.

Kazaya karışan ambulansta büyük çapta maddi hasar oluştu. Motosiklet ise kullanılamaz hale geldi. Polis ekipleri, kaza yerinde incelemelerde bulundu. Çalışmalar sebebiyle yol bir süre trafiğe kapatıldı. Motosiklet ve ambulansın olay yerinden kaldırılmasının ardından yol yeniden trafiğe açıldı. Mahmut Peker adlı görgü tanığı, motosikletin ters yönde ilerlediği sırada ambulansla çarpıştığını aktardı. Peker, motosiklette bulunan iki kişinin yola savrularak yaralandığını ifade etti. Yaralıların hastanedeki tedavileri devam ediyor. Polisin kazayla ilgili incelemesi ise sürüyor.