Samsun ve ilçelerinin oda ve borsa başkanları, yönetim kurulu ve meclis üyeleri Havza’da toplandı.

Bir otelde gerçekleştirilen 'Oda ve borsalar müşterek toplantısı'na Havza Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliği yaptı. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi ve Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Zeki Murzioğlu’nun başkanlığındaki toplantıya Havza Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erkan Acar, ilçelerinde bulunan ticaret odaları ile borsaların yönetim kurulu, meclis üyeleri ve genel sekreterleri katıldı.

Açılış konuşması yapan Havza Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erkan Acar toplantıda odaların ve borsaların sorunlarının görüşüleceği belirterek, “Sizleri Havza’da ağırlamak bizler için büyük mutluluk.” dedi.

TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Samsun TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu ise toplantının TOBB’un çalışma usul ve esaslarını düzenleyen 5174 Sayılı Yasanın gereği bir ildeki oda ve borsaların belli bir aralıkla bir araya geldiğini belirterek, “Bu toplantılarda il ve ilçelerdeki sorunlar masaya yatırılır ve konuşulur ve tutanak haline getirilir. Bu tutanaklar Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'ne iletilir. Bugün de bu toplantılardan birini gerçekleştirmek için buradayız.” diye konuştu.

Toplantıda TSO ve Borsa temsilcileri bulundukları bölgelerin sorunlarını dile getirdi.