Kağıthane’de yukarıdan aşağı inen TIR, cadde üzerinde bulunan 11 aracı biçti. Mahalleli, araçlara çarpa çarpa giden TIR'ın peşinden koşarak sürücüyü yakaladı. Kazanın ardından 11 araçta maddi hasar meydana geldi. TIR sürücüsü gözaltına alınarak karakola götürüldü.

Kaza dün gece 03:00 sıralarında Talatpaşa Mahallesi Çelebi Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre gideceği adresi navigasyona yazan TIR sürücüsü, girdiği Çelebi Caddesi'nde sağlı sollu park halinde bulunan araçlara çarpa çarpa ilerledi. Cadde üzerinde bulunan elektrik direklerine de zarar veren sürücü aldırış etmeden yoluna devam etti. Kaza nedeniyle sesi duyarak dışarı çıkan mahalleli, TIR’ı takip ederek Kağıthane tüneline girişinde durdurdu. TIR sürücüsünü araçtan indiren mahalleli durumu polise bilirdi. Polis ekipleri, sürücüyü gözaltına alarak karakola götürdü. TIR’ın çarptığı 11 araç ise kullanılamaz hale geldi.

Gece sesi duyarak dışarı çıktıklarını söyleyen Mehmet Gürsoy, “Gece 3 te bir ses geldi annem uyandırdı beni. Baktım arabalar bu halde bir tane TIR takmış gidiyordu. 3 tanesi burda 5 tanesi şurda 3 tane de yukarıda var. Toplam 11 tane araç hasarlı. Sonra gittik tünelin orada yakaladık o aracı. Adam indi duymadım diyor başka bir şey demiyor. Ondan sonra polisler herkesin aracı yapılacak dedi. Yaralı falan yok saat 3'ü beş geçe oldu arabaya takmış öyle durmuş zaten. Yoksa kaçmaya devam ediyordu.” dedi.