Sakarya'nın Pamukova ilçesinde otomobille TIR'ın kafa kafaya çarpışması sonucu aynı aileden 1'i çocuk 5 kişi öldü. Üç kişi yaralandı.

Kaza, D-150 karayolunun Mekece Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Pamukova-İznik karayolunda seyreden Emin Kars'ın (37) kullandığı 35 PAU 35 plakalı otomobil, karşı yönden gelen Nusret Şefkatli idaresindeki 34 LR 0594 plakalı TIR ile kafa kafaya çarpıştı. Kazada otomobil sürücüsü Emin Kars ile aynı aileden Vildan (37) ve Elif Kars (5) ile kimliği henüz tespit edilemeyen bir kadın olay yerinde öldü. Nazime, Onur ve Kübra Kars ile TIR şoförü Şefkatli yaralandı.

Yaralılar, çağrılan ambulanslarla Pamukova Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan Nazime Kars burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Otomobil ön kısmında sıkışan cenazeler, itfaiye ekibince çıkartıldı. Yaralılardan Onur ve Kübra Kars ilk müdahalelerinin ardından Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Olay yerindeki cenazeler, savcının yaptığı incelemenin ardından Pamukova Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.