Sapanca’da TEM Otoyolu'ndaki TIR parkında öldürülmüş halde bulunan Mustafa Bayrak (28) ve Emine Küçük (32)’ ün yakınları Adli Tıp Kurumu'na geldi. Yakınları Bayrak ve Küçük’ün İstanbul’dan Sapanca’ya ev satışı için gittiklerini ve evi alacak kişiler tarafından öldürülmüş olabileceklerini ileri sürüldü.

İddiaya göre TEM otoyolu Kurtköy TIR parkında 04.00 sıralarında ihbar üzerine olay yerine giden polis ekipleri, Mustafa Bayrak (28) ve Emine Küçük(32)’ ün cesetleriyle karşılaştı. Yapılan ilk incelemede Mustafa Bayrak’ın vücuduna aldığı 14 bıçak darbesi ve 4 kurşunla, Emine Küçük’ün ise 2 bıçak ve yine kurşunla öldüğünü belirledi. Cesetler olay yerinde yapılan incelemenin ardından otopsi için İstanbul’daki Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Haberi alan Mustafa Bayrak ve Emine Küçük’ün yakınları Adli Tıp'a gelerek sinir krizleri geçirdi.

Mustafa Bayrak’ın kuzeni Süleyman İnce, “Bize sabah erkenden haber geldi. Benim kuzenim Mustafa Bayrak. Bunlar Sapanca’da kuzenimin nişanlısı evini satacaktı. Sapanca’da ve buradan kuzenimle birlikte yola çıktılar. Alacak kişi ‘Bizim aracımız var sizin araçla gelmenize gerek yok’ deyince bunları aldılar evi devretmek için Sapanca’ya gidiyorlar. Evi 4 yüz elli 5 yüz bin TL’ye devrettikten sonra bunlar kurşunlanıyor ve bir kenara atılıyor büyük ihtimalle. Alıcılar bize söylediklerine göre Aselsan’da mühendis olduğunu söylemiş yanında birde güvenlikçisi varmış polis varmış öyle bir izlenim vermişler. Kuzenim ilaç mümessili, Emine Küçük ise doktordu aile hekimiydi kendisi.” dedi.

Öldürülen Mustafa Bayrak, abisinin Halit Bayrak’ın nişanlısı olduğu öğrenilen Emine Küçük’e satış işlemlerinde yardımcı olmak için Sapanca’ya birlikte gittikleri öğrenildi. Cenazelerin yapılan otopsinin ardından memleketleri Artvin’de toprağa verileceği belirtildi.