Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu Yavuz Şeker son için Harbiye Muhsin Ertuğrul Sahnesi'nde tören düzenlendi. Törende Yavuz Şeker'in Eşi Safiye Şeker, gözyaşlarına boğularak ayakta durmakta zorluk çekti.

Şeker için Muhsin Ertuğrul'da düzenlenen törene; Levent Üzümcü, Erhan Yazıcıoğlu, Rauf Altıntak, Orhan Alkaya gibi sanatçılar, sevenleri ve yakınları katıldı. Saygı duruşuyla başlayan törende Yavuz Şeker'in Eşi Safiye Şeker gözyaşlarına boğularak ayakta durmakta zorluk çekti. Program süresince usta oyuncunun hayatından kesitler sahnedeki sinevizyonla sunuldu. Yavuz Şeker'in Eşi Safiye Şeker, "O tiyatroya aşıktı. Son oyununu oynadı. Hepimize oyun oynadı. Ne olursunuz dualarınızı eksik etmeyiniz. O benim büyük aşkımdı. Ben onunla 16 yaşında gözümü açtım." dedi.

Oyuncu Levent Üzümcü, "Bu tiyatroya geldiğimde ilk oyunumu onunla oynadım. Ve onun bu tiyatrodaki son oyunununda bilmeden onunla oynamışım. Bazı oyuncular vardır sahne üzerinde ne seyircisine nede rol arkadaşlarına hiçbir ağırlıkta bulunmazlar. Yavuz abi öyle bir adamdı." şeklinde konuştu.

Şehir Tiyatroları Genel Sanat Yönetmeni Erhan Yazıcıoğlu ise, "En zor tarafı bu 48 yıllık arkadaşımızı sahneden yollamak. Son yılında çok mutluydu. Şeker gibi bir adamdı. Kırdığı hiç kimse olmadı. Benim tanık olduğum yıllarda. Sinemada da çok önemli bir tipti. Çok sevilen bir insandı." ifadelerini kullandı.

Yavuz Şeker'in cenazesi Teşvikiye Camii'nde kılınacak namazın ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verilecek.