Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bursa Milletvekili Tevfik Topçu, Hamitler TOKİ’de doğalgazsız yaşayan ailelere yardım sözü verdi.

Merkez Osmangazi ilçesi Hamitler Mahallesi’nde ziyaretlerde bulunan Tevfik Topçu, TOKİ konutlarında mağdur vatandaşlarla buluştu. TOKİ’nin yönetimi devretmesinin ardından oluşan iki farklı yönetim sebebiyle bir karmaşa yaşandığını ifade eden vatandaşlar, aidatların farklı farklı yönetimlere ödenmesi ve bazılarının ödememesi sebebiyle doğalgazlarının sürekli kesildiğini ifade etti. Bin ailenin mağdur olduğu belirtildi. Terminale gitmek için bir otobüs bile konmadığı, diğer otobüsün de düzenli çalışmadığı şikâyetinde bulunan vatandaşlar Topçu’dan seslerini duyurmasını istedi.

Milletvekili Topçu, tüm Türkiye’nin gözleri önünde Bugün TV ve KanalTürk’e kayyum atandığı örneğini vererek, burada da bir kayyum atanması için girişimlerde bulunacağını ifade etti. Topçu, “AKP, oyu fakirden alır, ancak zenginler için çalışır. Burası alt gelir grubun oturduğu bir yer olmasa idi ne yol sıkıntısı olurdu ne doğalgaz ne de otobüs. Evlerinizde sıvalar dökülüyor, fayanslar kırılıyor, kâğıt gibi duvarlarla aile mahremiyetiniz kalmıyor. AKP iktidarı TOKİ’de başarı masalları anlatırken eve yerleştirdiği vatandaşları kaderine nasıl terk ettiğine bakmıyor bile.” dedi.

Bir polis memurunun polisler konusunda Milliyetçi Hareket Partisi'nin ne vaat ettiği sorusuna da cevap veren Topçu, polislerin 3600 ek gösterge sorununun ortadan kaldırılacağını ve tüm ek ödemelerin emekli aylığına yansıtılacağını söyledi.