Gaziantepspor Teknik Direktörü Mutlu Topçu, Kasımpaşa'nın ilk golünden sonra oyun disiplininden uzaklaştıklarını söyledi.

Kasımpaşa mağlubiyetinin ardından kameraların karşısına gelen Mutlu Topçu, sonucu değerlendirdi.

Maçtan önceki düşünceleriyle sonrakilerin çok faklı olduğunu kaydeden Topçu, “Beklentilerimizin haricinde bir karşılaşma gerçekleşti. İlk yarı iki takımın da mücadele tarzında bir oyunu vardı. İki takım da çok fazla üretken değildi. Biz kırmızı kart gördükten sonra açıkçası bizim sistemimiz değişti. Daha çok kendi sahamızda kabul ettik. Yaklaşık 45 dakika iyi mücadele eden bir Gaziantepspor vardı. Kontrataklarla golü bulmaya çalıştık. 1-2 tane pozisyon ürettik ama çok da net değildi açıkçası.” şeklinde konuştu.

Kasımpaşa'nın ilk golünden sonra oyun disiplininden uzaklaştıklarını vurgulayan Mutlu Topçu, “Ama mücadele anlamında futbolcu arkadaşlarımız 10 kişi olarak iyi mücadele ettiler. Yeni gelen transferlerimizin bugün aramızda olmaması şanssızlık. Ama onların katılımıyla çok daha güçlü, arzulu, üretken bir Gaziantepspor'u bundan sonraki haftalarda hepimiz seyredeğiz.” ifadelerini kullandı.