Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde çalılıkların arasına kaçan topunu almak isteyen bir çocuk, yaklaşık 200 metre yükseklikten ormanlık alana düştü. Yuvarlanarak dere yatağına düşen çocuk, itfaiye erleri ve vatandaşlar tarafından kurtarılarak ambulansla hastaneye götürüldü.

Olay, Ereğli'ye bağlı Sarıkorkmaz Mahallesi Aktaş Kıracı Sokak'ta meydana geldi. Alınan bilgilere göre mahallede oturan Reyhan-Recep Çevik çiftinin oğlu Tunahan Çevik (11), arkadaşları ile top oynarken, top uçurumun kenarındaki çalılıklara düştü. Çalılıklardan topu almak isteyen Çevik, bir anda dengesini kaybederek ormanlık alanda yuvarlanmaya başladı. Arkadaşları, dere yatağına düşen ve yerde hareketsiz kalan Tunahan Çevik'in ailesine haber verdi. Olayı duyan mahalle halkı, durumu 112 ve itfaiye ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ve itfaiye ekipleri, dere yatağına indi. Sağlık ekiplerinin olay yerinde ilk müdahalesinin ardından Çevik, sedyeye alınarak taşınmaya başlandı. Vatandaşların da yardımıyla ormanlık alandan çıkarılan Tunahan Çevik, ambulansa alınarak hastaneye götürüldü.

Ambulansla özel hastaneye kaldırılan Tunahan Çevik'in annesi Reyhan Çevik, oğlunun yanından ayrılmazken, hususi araçla hastaneye gelen baba Recep Çevik ise görevlilerden oğlunun durumu hakkında bilgi almaya çalıştı.

Özel hastanede tedavi altına alınan Tunahan Çevik'in vücudunda çizikler ve ezilmeler olduğu, kırık ya da kanamasının olup olmayacağı çekilecek tomografi ve filmlerden sonra belli olacağı öğrenildi.