7 Haziran seçimlerinde Ordu'da 2 milletvekili çıkaran Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) heyeti ilçelere teşekkür ziyaretinde bulunuyor.

Ordu Milletvekili Seyit Torun ve Dr. Mustafa Adıgüzel'in Ünye ziyaretinde parti binası almayınca parti binası önünde meydanda karşılama yapıldı. Burada teşekkür konuşması yapan CHP Ünye İlçe Başkanı İbrahim Orhan Bodancı, "Tüm korku imparatorluğuna rağmen, devletin bütün gücünü kendi lehlerine kullanan yolcu olan bir partinin imkanlarına rağmen çok büyük bir başarı sağlayan Ünyeli, Ordu kardeşlerime çok teşekkür ediyorum." dedi.

CHP Odu İl Başkanı Cemil Cebeci ise "Türkiye genelinde CHP'nin en büyük başarı gösteren ili Ordu, Ordu'nun da en büyük başarısını gösteren Ünye'ye çok teşekkür ediyorum. İmparatorluk işleyişi karşısında göğüs gerekerek gerekli dersi AKP'lilere verdiniz." diyerek teşekkür etti.

'AKP SALTANATINA SON VERECEĞİZ'

CHP Milletvekili Mustafa Adıgüzel de "Çok kıymetli kardeşlerim, gerçekten çok özverili bir şekilde çalıştınız. Size iki söz vermiştik. Birincisi bu AKP saltanatına son vereceğiz dedik. Duvarları yıktık geliyoruz. Bu saltanata son vereceğiz. İkincisi de Ordu'da 1. parti çıkacağız demiştik. Bunu yapamamış bile olsak bu seçimden zaferle çıktık. Tüm imkansızlıklara rağmen Ordu'da 1 milletvekili sayısından 2 milletvekili sayısı çıkartmanız yüzde 100 başarının ta kendisidir. İnşallah önümüzdeki günlerde bu başarıyı daha da artıracağız. Sizlere ne söz verdiysek sözümüzün arkasındayız." şeklinde konuştu.

'İKİ GÜNDÜR TÜRKİYE RAHATLADI'

CHP Ordu Milletvekili Seyit Torun ise şöyl ekonuştu: "Gerçekten çok zor koşullarda bir seçim geçirdik. Devletin hükümetin gücüne karşı mücadele ettik. Menfaate, çıkara, korkuya, yıldırmaya karşı mücadele ettik. Bütün bu korku imparatorluğuna rağmen sizler korkmadınız ve siz başardınız. İki gündür Türkiye rahatladı, bir nefes aldı. Artık insanlar konuşurken 'beni birisi duyar mı' diye sağa sola bakmıyor. Şu anda kamu dairelerinde, devlet malzeme ofislerinde o kağıt kırpma makinaları var ya onu yetiştiremiyorlar. Çünkü birilerini korku sardı.

KORKUYU GÖRENLER EVRAK YOK ETMEYE BAŞLADI

Süratle evrakları yok etmeye başladılar. Şimdi inşaallah sizlerden aldığımız güçle o Parlamento çatısı altında sizlerin sesleri, bu kaçırmaların, çalmaların, yolsuzlukların takipçisi olacağız. Burada sizlere söz veriyoruz. Kendini Ünyeli zannedenlerden daha fazla Ünyeli olacağız. Daha fazla hakkınızı savunacağız. Sevgili hemşerilerim ülkeyi tam uçurumun kenarından aldık. Eğer bu ülkede demokrasiyi, insan haklarını, kaybedilen kazanımlarımızı yeniden kazanmak için daha fazla çalışmalıyız. Biz AKP'lilerin yaptığı gibi insanları, ayrıştırmadan, ötekileştirmeden hizmet etmek istiyoruz. Bütün hemşerilerimize bize bu desteği, verdikleri için çok teşekkür ediyorum."