Alkollü sürücünün karıştığı kazada, evlilik hazırlığı yapan damat, babası ve akrabaları hayatını kaybetti. Düğün hazırlığı yapan gencin evi cenaze evi oldu.

Kaza, Yeni Havaalanı Caddesi Çiğli Kipa Kavşağı'nda dün saat 16.00'da meydana geldi. Kına gecesi için alışverişe çıkan damat Ümit Derin(23), babası Hüseyin Derin(57) ile gelinin akrabası Bektaş Saat'in(39) bulunduğu otomobile, Ceyhun Ölmez'in kullandığı 35 MEJ 39 plakalı hafif ticari araç çarptı. Çarpmanın etkisiyle baba Derin ve akrabaları Bektaş Saatçi olay yerinde damat ise Karşıyaka Devlet Hastanesi'ne yaşamını yitirirken diğer araçtaki bir kişi de hafif şekilde yaralandı. Hayatını kaybedenlerin cesetleri otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

Kazanın ardından kaçan Ceyhun Ölmez, 6-7 saat sonra jandarma ve polisin düzenlediği operasyonla Manisa'nın Turgutlu ilçesinde bir köy evinde yakalandı. 0.41 promil alkollü olduğu belirlenen Ölmez, alkollü sayılarak işlem yapıldı. Ankara bir GSM operatörü firmasında çalışan damat Derin, İzmir'de Aycan Saat Derin ile kısa süre önce resmi nikah kıymış, bugün de kına gecesine katılmak üzere ailesiyle birlikte İzmir'e gelmişti. Kazanın duyulmasıyla birlikte düğün evinde ağıtlar yükseldi. Bayramın birinci günü meydana gelen kazanın ardından düğün evi cenaze evine döndü.

Çiftin evlendikten sonra Ankara'daki evlerinde yaşamlarını sürdürmeyi planladıkları öğrenilirken Ümit Derin ile babası Hüseyin Derin, Çorum'un Sungurlu İlçesine bağlı Kamışlı Köyü'nde, Bektaş Saat'in de yine yarın Çorum'un Alaca İlçesi'ne bağlı Çevreli Köyü'nde toprağa verileceği bildirildi.