TEM Otoyolu İstanbul-Bağcılar yol ayrımında iki gün önce meydana gelen trafik kazasında yaşamını yitiren anne ve kızı Edirne’nin Uzunköprü ilçesine bağlı Kırcasalih beldesinde toprağa verildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü görevli polis memuru Özgür Kaçar’ın kullandığı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bariyere çarptı. Çarpmanın etkisiyle hurdaya dönen aracın sağ koltuğunda bulunan anne Çiğdem Kaçar ile arka koltukta bulunan kızı Tuana Kaçar bariyerin saplanması nedeniyle feci şekilde hayatlarını kaybetti. Kazada sürücü Özgür Kaçar ve sol arka koltukta bulunan oğlu Göktuğ Kaçar ise hafif şekilde yaralandılar.

Kazada yaşamını yitiren anne ve kızın cenazeleri işlemlerin tamamlanmasının ardından Edirne’nin Uzunköprü ilçesine bağlı Kırcasalih beldesine getirildi. Cenazenin eve getirilmesi ve alınması sırasında yakınları sinir krizleri geçirdi. Eşini ve kızını kaybetmenin acısını yaşayan baba Özgür Kaçar, ayakta durmakta güçlük çekti. Yakınlarının yardımıyla ayakta durabilen acılı baba, taziyeleri kabul etti. Helallik istendikten sonra anne ve kızın cenazeleri alınarak mezarlığa götürüldü. Burada kılınan cenaze namazından sonra anne ve kızı yan toprağa verildi.