Aydın’da Emniyet Müdürlüğü’nde görevli bir polis memuru G.A.(44) zeytinlik alanda başına dayadığı silahla intihar girişiminde bulundu. Başından ağır yaralı olarak bulunan polis memuru hastaneye kaldırıldı.

Olay, bugün saat 17.15 sıralarında Efeler ilçesinde Kemer Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Efeler ilçesi ile Danişment Mahallesi arasındaki zeytinlik alanda odun toplamakta olan S.A., karayolunun 100 metre kenarındaki tarlada zeytin ağaçlarının arasında park halinde olan 09 AEL 23 plakalı otomobili gördü. Aracın camının kırık olduğunu fark eden şahıs, otomobile yaklaştığında şoför koltuğunda yaralı bir kişi olduğunu görünce polis ve 112 Acil Servis ekiplerine haber verdi.

Başından ağır yaralı olan kişi, ambulansla Aydın Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldırıldı. Olay yerine gelen polis ve jandarma ekipleri, plakadan yaptıkları sorgulamada aracın Aydın İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü’nde görevli polis memuru G.A.’ya(44) ait olduğunu tespit etti. Olay Yeri İnceleme ekiplerinin araçta yaptığı incelemede G.A.’ya ait beylik tabanca bulundu. Beylik tabancasıyla bir el ateş eden G.A’nın başına ateş ettiği, kurşunun aracın camını kırarak dışarıya çıktığı anlaşıldı.

Hayati tehlikesi devam eden ve evli olan G.A.’nın ameliyata alındığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.