TÜBİTAK, 2015 yılında yapılacak dünya bilim olimpiyatları'nda Türkiyeyi temsil edecek Bilim milli takımlarını açıkladı. TÜBİTAK Bilimadamı Yetiştirme Grubu tarafından yapılan bir dizi sınav ve yetiştirme kampı sonucunda belirlenen takımlara, Denizli Özel Servergazi Eğitim Kurumları damga vurdu. Genç Balkan Matematik Milli Takımı'nda Türkiye'yi temsil edecek altı öğrenciden üçü olan Ozan Kaymak, Halil Özkan ve Alperen Gözeten, Servergazi liselerinden seçildi.
Matematik Olimpiyat Koordinatörü Kurbani Kaya, okullarında gece gündüz, sürekli ve düzenli bir çalışma ortamı olduğunu ifade ederek, "Öğrencilerim çok gayretli, ortam çalışmaya müsait, altyapımız ve tecrübemiz tamamlandı. Bundan sonraki süreçlerde Servergazi’nin adını olimpiyatlarda, ulusal ve uluslararası arenada daha sık duyacağız. Başarılarımız da her geçen gün artacak. Destek olan herkese teşekkür ediyorum." dedi.

Okul Müdürü Bünyamin Gümüş de milli takıma giren altı öğrenciden üçünün Servergazi öğrencisi olmasının, okulları ve Denizli adına gurur verici olduğunu belirtti. Gümüş, "Servergazi, olimpiyatların vazgeçilmez bir markası olarak hızla başarısını arttırmakta. Öğretmenimizi ve öğrencilerimizi kutluyor, ülkemizi başarılı bir şekilde temsil ederek madalyalarla döneceklerini ümit ediyorum." diye konuştu.

Servergazi Eğitim Kurumları Genel Müdürü Recep Ali Yalçın ise kurum olarak son yıllarda dünya bilim olimpiyatlarında elde ettiği başarılarda Türkiye'ye birçok madalya kazandırdıklarını söyledi. Yalçın, "Öğrencilerimizin, çalışma azim ve gayretleriyle bu yıl da ülkemize yeni madalyalar kazandırmaya çalışacaklarına eminim.” şeklinde konuştu.