Tunceli’de akşam saatlerinde Jandarma Bölge Komutanlığı'na atılan ses bombasının ardından Şehit Nahit Polis Amirliği önünde bekleyen TOMA’ya da el yapımı bomba atıldı. Her iki olayda da ölü ya da yaralanan almadığı bildirildi.

Şehir merkezinde saat 22.20 sıralarında Şehit Nahit Bulut Polis Amirliği önünde bekleyen TOMA’nın altına kimliği belirlenemeyen kişi veya kişiler tarafından atılan el yapımı bomba çevrede korku dolu anlar yaşattı. Bombanın patlamasının ardından Polis Amirliğinde nöbet tutan polisler havaya ateş açtı. Patlamanın ardından çok sayıda özel tim karakol etrafında operasyon başlattı. Can kaybının yaşanmadığı bombalı saldırıda olay yerinde bomba uzman ekipleri inceleme yaptı.

Öte yandan, Tunceli Jandarma Bölge Komutanlığına da saat 20.00 sıralarında kimliği belirlenemeyen kişi veya kişiler tarafından ses bombası atılmıştı. Patlamanın ardından Tunceli Emniyet Müdürlüğüne bağlı çok sayıda ekip olay yerine sevk edilmiş, şehre giriş ve çıkışlarda saldırı ihtimaline karşı tedbirler alınmıştı.