Türk Boyları Konfederasyonu Genel Başkanı Durhasan Koca, Türkiye içinde ve dışında yaşanan terör olaylarına tepki göstererek, “Türkiye içinde ve dışında yapılan yanlış politikalarla terör örgütlerine güç kazandırdı.” dedi.

Türkiye’de artan terör olayları ile ilgili yazılı açıklama yapan Genel Başkan Durhasan Koca, "Buna rağmen yabancı odakların kontrolündeki yaygın bazı medya organları tarafından ülkemizde çok güçlü bir yalan propaganda yürütüldü. Kendilerine aydın diyen karanlık kişiler yalanlara katkı vererek terör örgütlerini desteklediler.” ifadelerini kullandı.

Koca, terör örgütlerinin kanlı eylemlerini artırdıklarını kaydederek şu görüşleri paylaştı: “Kanlı terör eylemlerinde çok değerli vatan evlatlarımızı şehit verdik, gazilerimiz var. Meydana gelen olayları, neden olan terör örgütlerini, ortamı hazırlayan yanlış politikaları, alet olan bağımlı medyayı en ağır şekilde protesto ediyoruz. Ülkemiz için Şehit ve Gazi olan kahramanlarımızın önünde saygıyla eğiliyoruz. Şehit ve Gazilerimizin bütün yakınlarına en içten hürmetlerimizi iletiyoruz.”