Kahramanmaraş'ta, polis teşkilatının kuruluş yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen kampanya kapsamında, polis memurları kan bağışında bulundu.

İl Emniyet Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen etkinlikte, Türk Kızılayı ile Kahramanmaraş İl Sağlık Müdürlüğünce oluşturulan stantta başta Emniyet Müdürü Ümit Yaşar Adalar olmak üzere  emniyet müdür yardımcıları, şube müdürleri, emniyet amirleri ve polis memurlarından oluşan yaklaşık 250 gönüllü kan bağışı yaptı.

Adalar, etkinlikte, Türk polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 169. yıl dönümü dolaysıyla hafta boyunca çeşitli etkilikler yapılacağını belirtti.

Yapılan etkinliklerin içerisinde bulunan 'kan bağışı' kampanyasının en hayırlı ve anlamlı faaliyet olduğuna işeret eden Adalar, şunları kaydetti:

"Bütün emniyet çalışanlarımız da kampanyaya büyük bir istekle iştirak ettiler. Hiçbir vatandaşımızın sağlık nedeniyle mağdur olmasını istemeyiz ama ihtiyaç duyulduğunda bu kanlarımız hastanede bir vatandaşımızın şifasına vesile olursa bu bizleri sevindirir. Anlamlı bir etkinlik. Bu vesileyle kampanyaya katılan tüm çalışanlarımıza teşekkür ediyorum." 

Kan bağışında bulunan polis memurlarına, sağlık ekiplerince meyve suyu ve pasta ikram edildi.