Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin ilk GSM operatörü Turkcell'in kuruluşunun 20. yıl dönümü dolayısıyla Ankara'da verdiği resepsiyona katıldı.
Resepsiyonda yaptığı konuşma sonrası Erdoğan'a, Turkcell Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akça ve Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv tarafından, üzerinde yazılı hat ve ebru sanatlarıyla süslenmiş büyük boy tablo hediye edildi. Erdoğan'a hediye edilen tabloda ne yazdığı ise merak konusu oldu. Besmele ile başlayan Arapça yazıda, Hazreti Ali'den nakledilen Peygamber Efendimiz'in fizikinin özellikleri yani "şemaili" yer alıyor. Peygamber Efendimiz'in "Ümmetime şefaat" şeklindeki duası da tabloya hat sanatı ile yazılmış."Gözleri uzağı görür, kulakları uzaktan ses alırdı. Ağızları genişçe idi. Dişleri sıktı. Yüzünün bütün çizgileri görünürdü. Omuzları etli, omuz kemikleri enliydi"
Tabloda Peygamber Efendimiz'in şemaili yani fiziksel özellikleri Hz. Ali'den nakledilerek şöyle anlatılıyor: "Uzuna yakın orta boylu, iri kemikli, iri yapılı, güçlü kuvvetli ve yakışıklı bir insandı. Cildi yumuşak, teni kırmızıya çalan beyazdı. Kirpikleri siyah ve uzundu. Gözleri kara ve büyükçe idi. İki kaşının arası açık, fakat kaşları birbirine yakındı. Saçları ne dümdüz ne de kıvırcıktı. Sakalı sık ve bir tutamdı. Büyük başlı ve hilâl kaşlıydı. Alnı yüksek, burnu çekme, boynu uzun, göğsü genişti. Karnı ile göğsü bir idi, şişman değildi. Zayıf da değildi, sıkı etliydi. Ayaklarının altı çukur idi; düz taban değildi. Gözleri uzağı görür, kulakları uzaktan ses alırdı. Ağızları genişçe idi. Dişleri sıktı. Yüzünün bütün çizgileri görünürdü. Omuzları etli, omuz kemikleri enliydi."