Türkiye Bilardo Federasyonu tarafından 4 ayaktan oluşan Türkiye 3 Band Bilardo Şampiyonası'nın ikinci ayağı Erzincan’da başladı. Büyükler, bayanlar ve gençler kategorisinde 224 sporcunun yarıştığı 3 Band Bilardo Şampiyonası'nın finalleri cuma günü yapılacak.

Türkiye 3. Band Bilardo Şampiyonası'nın 2. Etap müsabakaları 13 Şubat Spor Salonu'nda başladı. 224 sporcunun katıldığı müsabakaların finalleri milli takım sporcularının katılımı ile cuma günü gerçekleştirilecek. 754 sporcunun katılımı ile Antalya’da gerçekleştirilen 1. Etap 3 Band Bilardo müsabakalarının ardından, 2. etap müsabakalarına katılmaya hak kazanan 224 sporcu Erzincan’da birbirlerine üstünlük sağlamak için mücadele ediyor.

224 spocru arasında ilk 32’nin belirleneceği final müsabakalarına, aralarında Semih Saygıner’in de bulunduğu Milli Takım sporcuları da katılacak. 5 gün devam edecek olan müsabakaların üçüncü ve dördüncü etapları ise Eylül ve Adalık aylarında yapılacak. Buradaki müsabakaların ardından 4 kişilik 3 Band Bilardo Milli Takımı belirlenecek.