Türkiye Kamu Sen Adana İl Temsilci Ayhan Arabacı, Adanalıları 4 Nisan 2015 Cumartesi günü Ankara’da yapılacak büyük mitinge her kesimi davet etti.

Hükümetin çıkarmayı planladığı kanunların kamu çalışanlarını ilgilendiren kısmında kendilerine haksızlık yapıldığını dile getiren Arabacı , “Kamu çalışanlarına yönelik bu haksızlığı ortaya koymak adına 4 Nisan Cumartesi günü Ankara’da Türkiye’nin her yerinden memurların katılacağı büyük bir miting yapacağız. Kamu çalışanlarına karşı getirilmek istenen bu uygulamaya karşı tavrını göstermek için tüm vatandaşları mitingimize destek vermeye çağırıyorum” diye konuştu.

Mitinginin amacını anlatan Arabacı, “Kumu çalışanlarının haklarına sahip çıkmak için meydanda olacağız. 4 Nisanda ahlaksızlığa, namussuzluğa ve kul hakkı yiyenlere sessiz kalmayacağımızı hep bir ağızdan cesaretle haykıracağız.” diye konuştu.

2011 yılından sonra iş güvencesi konusunun daha da önemli hale geldiğini kaydeden Arabacı, “Devlet memurlarını idareciler ya da siyasiler tarafından kıdem tazminatı verilerek istenildiği zaman kapının önüne koyabilecek bir model getirecekler. Bütün devlet memurlarının bunu görmesi gerekir. Devlet memurlarının adeta canına kast ediliyor. Toplantılarda, istişarelerde her yerde ‘İş güvencemiz elimizden alınacak’ diye bas bas bağırıyoruz. İnsanlar iş güvencelerinin kaldırılacağının farkında değiller. 4 Nisan 2015’teki miting kamu çalışanları için çok önemlidir. Bütün kamu çalışanlarını Ankara’ya davet ediyorum. Gelin beraber bizlere kumpas kuranları tüm Türkiye’ye deşifre edelim. Kamu çalışanlarına nasıl bir gelecek oluşturmaya çalışıldığını bütün herkese gösterelim.” diye konuştu.