Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı'na (YGS) giren 1 milyon 944 bin 933 kişi arasından Fem Dershanesi ve Mardin Atak Koleji öğrencisi Ali İskan Uluç, YGS-5 puan türünde Türkiye 28.’si ve YGS-1, YGS-2, YGS-3, YGS-4, YGS-5 ve YGS-6 puan türlerinde ise Mardin il 1.'si oldu.

Fem-Anafen Dershaneleri Genel Müdürü Oktay Ballı, YGS'de başarılı olan öğrencilerin emeğinin boşa gitmediğini belirterek, 23 yıldır Mardin’de eğitim ve öğretimde başarı çıtasını sürekli yükselten Fem dershanelerinin kalitesini bir kez daha ortaya koyduğunu söyledi. Mardin'in eğitim seviyesini yükseltmek için ellerinden geleni yapmaya devam edeceklerini belirten Ballı, "Alınan sonuçların çok sürpriz olmadığını, Mardin’de her sene dereceler çıkardığını, bu sene de birincilik ve ilk onda daha birçok derecenin dershanelerinden çıktı. Türkiye 28.'si, 35.'si, 40.'sı, 78.'si, 97.'si ve 126.'sı şeklinde devam eden başarının, seneye Fem okulları olarak da sürdürme azmindeyiz. Mardin'de bir okuldan daha fazlası olacak Fem okulları, başka bir takviyeye ihtiyaç bırakmayacağından ortaokul ve lisede Fem okul ve Anafen Ortaokulu tercih eden öğrencilerin zorlanmadan sindire sindire başarı basamaklarını çıkacağını tüm Mardin ve Türkiye bu başarıyı görecektir." dedi.

Kontenjanların sınırlı olduğunu ifade eden Ballı, Fem okul ve Anafen ortaokul hakkında bilgi edinmek isteyenleri Fem&Anafen dershanelerine gelebilirler. Bu sonuçların çıkmasında fedakar öğretmenlerin gayretleri ve öğrencilerin planlı çalışmalarının etkili olduğuna inanıyorum. Öğrencilerin net durumları göz önüne alındığında, bireysel başarılarının yanında kitlesel başarı ortalamalarının da yüksektir. Bu başarıda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. YGS aşamadır. Esas olanın LYS sınavlarıdır. Öğrenciler bundan sonra çalışmalarını bu doğrultuda devam etmelerini tavsiye ediyorum.” şeklinde konuştu.