Eski İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Nazmi Ardıç’ın eşi Nuray Ardıç, eşinin tutuklamakla susturulmak istendiğini söyledi.

Nuray Ardıç, kızı Nida ile birlikte Silivri’de tutuklu bulunan eşi Nazmi Ardıç’ı ziyaret etti. Ziyaret sonrasında Silivri Cezaevi çıkışında konuşan Nuray Ardıç, Ankara 1. Bölge bağımsız milletvekili adayı olan eşinin bu tutuklamayla susturulmak istendiğini belirtti.

Eşiyle ilk defa açık görüştüklerini belirten Nuray, “Eşim biliyorsunuz, çağın mağdurları derneği başkanı ve Ankara 1. Bölge bağımsız milletvekili adayı, tam bu süreçte tutuklama kararı verildi. Bir nevi susturulmak istendi. Allah'a şükür morali çok iyi çok yerinde onun orda iyi olması bizi de çok mutlu ediyor.” dedi

Eşimin 20 yıl aşkın meslek hayatı olduğun hatırlatan Nuray Ardıç, “Eşim üç büyük ilde görev yaptı. Başarılı operasyonlara imza attı. Takdirnameler aldı. Şuan da siyasi iradenin takdiriyle cezaevinde tutuklu bulunmaktadır. Biz eşimle çok badireli bir hayat yaşadık aslında, kendisi hiç bir zaman yanımızda olamadı. Onda aşırı derecede millet vatan sevgisi ve ne kadar çalışırsam işimi o kadar iyi yaparım düşüncesi vardı. Çocuklarımızı hastaneye götürürken akşam yemeklerinde dahi yanımızda olamıyordu. Bunlar hep vatan sevgisinden, biraz da bize vakit ayırsan dediğim zaman; hayır hatun çalışmam lazım diyordu. Vatan millet adına elinden gelenin hepsini yaptı. Bundan sonra da milletvekili adayı olarak seçimlere katılacak. Halkın sesi olmak istiyor. Bizim halkımız sağduyuludur biz de buna güveniyoruz. Milletimizin takdiriyle güzel bir sonuç alınacağını ümit ediyoruz.” şeklinde konuştu.

‘SEÇİM BÜROSU AÇILDI’

Eşinin Ankara 1. Bölge bağımsız milletvekili adayı olduğunu ve önceki gün seçim bürolarını açtıklarını hatırlatan Nuray Ardıç, “İsteyen dileyen vatandaşlarımız buyursunlar gelsinler, bizimle sohbet etsinler, çayımızı içsinler bizi yakından tanısınlar istiyoruz.” isteğinde bulundu.

‘OPERASYONA DESTEK’

17 Aralık operasyonu destek çıkan Nuray Ardıç, “17 aralık operasyonu yapıldıktan sonra büyük badireler atlatılıyor. İnanın tekrar başa dönsek iyi ki de eşlerimiz bu operasyonu yapmış, insanlarımız bunların arsızlıklarını hırsızlıklarını görmüş oldu. Onurluyuz gururluyuz.” ifadelerini kullandı.

Nazmi Ardıç'ı ziyaret eden kızı Nida ise babasıyla gurur duyduğunu söyledi.