Antalya Büyükşehir Belediyesi, Elmalı ilçesine bağlı Kocapınar, Geçmen, Büyüksöğle ve Küçüksöğle mahalleleri grup yolunda sıcak asfalt çalışması başlattı.
Büyükşehir Belediyesi, Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı asfalt çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Asfalt ekipleri Elmalı ilçesine bağlı Kocapınar, Geçmen, Büyüksöğle ve Küçüksöğle grup yolunu sıcak asfaltla buluşturuyor. Ekipler, asfalt öncesi alt yapı çalışmalarını tamamladı. Yolun birçok noktasına yolu yağmur sularından korumak maksadıyla beton büzler yerleştirdi. Ayrıca grup yolunun tamamı dolgu malzemesi ile yükseltilerek sıkıştırıldı. Birçok kısmı dar olan yol en az 8 metre genişliğe çıkartıldı.
Sıcak asfalt ekipleri Büyüksöğle ve Küçüksöğle yolundan başlayarak asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor. Toplam 12 kilometre uzunluğunda olan Kocapınar, Geçmen, Büyüksöğle ve Küçüksöğle grup yolu en kısa sürede tamamlanarak halkın hizmetine sunulacak. Grup yolu oldukça geniş ve son derece modern bir hale gelecek.
Elmalı Belediye Başkanı Ümit Öztekin, Büyükşehir Belediyesi İlçeler Koordinatörü İsa Akdemir, Büyüksöğle Mahalle Muhtarı Ali Öztürk, Küçüksöğle Mahalle Muhtarı Muhammet Ertuğrul, Geçmen Mahalle Muhtarı Ramazan Çetin ve Kocapınar Mahalle Muhtarı Hasan Sarıkaya ile birlikte sıcak asfalt çalışmalarını inceledi.
İlçeler Koordinatörü İsa Akdemir, "Başkanımız Menderes Türel’in talimatları doğrultusunda yollarımızı sıcak asfaltla kaplıyoruz. Özellikle grup yollarımızı büyük titizlikle ve son derece modern bir şekilde yapmaktayız. Asfalt çalışmalarımızı standartlara uygun olarak son derece modern bir şekilde gerçekleştiriyoruz. Yolunuz hayırlı olsun” dedi.