Uçakta seyahatleri sırasında tanışan çift, bir yıl aradan sonra Türk Hava Yolları (THY) Belgrad-İstanbul seferinde gerçekleştirilen düğün töreniyle evlendi. Uçakta tam 30 bin feet yükseklikte imzalarını atan çift, alkışlar arasında dünya evine girdi.

İlginç düğün 6 Mayıs’ta gerçekleşti. 2014'te, THY’nin İstanbul- Ulan Batur seferini gerçekleştiren uçağına binen biri oyuncu Vjera Mujović ve doktor Stefan Preis kendilerine ayrılan yere oturdu. Vjera Mujović Belgrad’dan, Stefan Preis ise Almanya’dan gelerek İstanbul aktarmalı Ulan Batur seyahatleri için kendilerine rezerve edilmiş 5-a ve 5-c koltuklarına yerleşmenin akabinde sohbet etmeye başladılar. Birbirinden farklı seyahat amaçlarıyla farklı dünyaları keşfetmeye kararlı bu iki yolcu, kısa süre sonra paylaştıkları ortak değer ve düşüncelerden hareketle yakınlık kurup, uçak Ulan Batur’a iniş yapmadan önce tekrar görüşmek için birbirlerinden söz aldılar.

Zaman içerisinde arkadaşlıklarını farklı bir boyuta taşıyan çift, bundan tam bir sene sonra (6 Mayıs 2015), tanıştıkları yerde, TK 1082 sefer sayılı Belgrad-İstanbul uçağında evlenme kararı aldı. Bir yıl önceki koltuklara oturan çift, yakın dostları ve ailelerinin eşliğinde, evlendi. Uçağın koridorunda güller arasında ilerleyen gelin uçakta imzalarını atarak dünya evine girdi. Müzik eşliğinde dans eden çift, pasta kesti ve yakınlarına ikram etti. Düğün törenine Balkan müziğinin en ünlü müzisyenlerinden Goran Bregoviç de katıldı.