Gazeteci Uğur Dündar, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Samsun Milletvekili adayı Şaban Sevinç için meydana indi. Sevinç'in seçim çalışmalarına katılan Dündar, eline mikrofonu alarak arkadaşı için vatandaştan destek istedi.

CHP Milletvekili adayı Şaban Sevinç'in misafiri olarak Samsun'a gelen Dündar'a halkın ilgisi yoğun oldu. Sevinç'i esnaf ve köy ziyaretlerinde yalnız bırakmayan Dündar, "Samsun halkını değişime istekli ve kararlı görmek beni çok mutlu etti. 1 Kasım seçimlerinde istenen sonuca ulaşılacağına inanıyorum." diye konuştu.

Mardar Köyü'nde (Çetinkaya beldesi) konuşan Milletvekili adayı Sevinç, AK Parti Milletvekili adayı Orhan Kırcalı'nın bir köy sakinine gönderdiği icra belgesini göstererek, "Köylü kardeşim Kızılırmak'tan tarlasını suladığı için para ödemek zorunda kalıyor. Ödeyemeyince icra gönderiliyor. Peki bu icrayı gönderen kim? AKP milletvekili adayı Orhan Kırcalı. Öte yandan hazinenin kaynakları o köylü kardeşimizin geçen seçimde oy verip milletvekili yaptığı AKP milletvekili Çiğdem Karaaslan'a 89 ihale olarak aktarılıyor. Karşımızda böyle bir tablo var. Bunların dikkate alınması gerekiyor." diye konuştu.