AK Parti reklamı için 'Dombra' şarkısını seslendiren ve 'çalıntı' iddiaları ile gündem olan Uğur Işılak, 'hırsız' yorumuyla çok konuşulacak. 

Dombıra şarkısını Erdoğan için seslendirdikten sonra AK Parti'de hayli popüler olan Uğur Işılak, twitterdan AK Parti - Cemaat savaşına gönderme yaptı. 

HIRSIZLIK YORUMU

Uğur Işılak, cemaate atfedilen ses kayıtları ve AK Parti için yöneltilen 'hırsızlık' ithamlarını karşılaştırdı. Ses kayıtları yayınlamanın hırsızlıktan daha aşağı olduğunu savunan Işılak aynen şunları yazdı;

*Bu topraklarda bir şey çalana hırsız derler. Mahremiyete tecavüz edene ise şerefsiz. Kıyaslanacak olursa, şerefsiz; hırsızdan daha beterdir.

Ses kayıtlarını kaydedenler için 'alçaklar' ifadesini kullanan Işılak, 'mahremiyete tecavüz etmek şerefsizliktir" dedi. 

İŞTE IŞILAK'IN YAZDIKLARI

*Röntgenciliği, mahrem daireye tecavüzü bu kadar mübah görecek bir müslüman tasavvurum olmadı bugüne kadar. Yanılmışım!

*Ses ve video kayıtlarıyla insanların mahcup oluşundan mutlu olanlar, rezil olmaya aday olan zavallılardır. İlahi adalet şaşmaz!

*Hiçbir ses kaydı, kaydeden alçakların günahından daha yüz kızartıcı olamaz. Mahremiyete tecavüz etmek, şerefsizliktir!

*Birileri birilerini vefasızlıkla suçluyor. Vefasızlık, 12 yıldır milletin hizmetkârı olan bir dava adamını sırtından vurmaktır.

*Bu dörtlük dört dörtlük... 
Isırır köpek ayağımı / Çok acılar çekerim 
Köpek değilim, onu ısıramam / Isırırım dudağımı.

DOMBIRA İLE ARAYI DÜZELTTİ

Uğur Işılak, izinsiz olarak okuduğu için tepki aldığı Aslanbek Sultanbekov ile arasını da düzeltti. Sultanbekov bugün buluştuğu Işılak'a dombıra hediye etti. 

Uğur Işılak twitter hesabından "Aslanbek, eserin uzun bir zamandır anonim olarak bilindiğini ve bu konuda kendisinin de bir ihmali olduğunu söyledi" diye yazdı.

NE OLMUŞTU? 

Uğur Işılak, AK Parti seçim şarkısı olarak Sultanbekov'un Dombıra şarkısını okumuştu. Şarkı medyaya yansıyınca Sultanbekov kendisinden izin alınmadığını duyurmuştu. Arslanbek Sultanbekov, dava açacağını söylemiş ve şarkısının seçimlerde kullanılmasını istememişti. 

Dombıra şarkısının Sultanbekov tarafından MHP'ye verildiği iddiaları ortaya çıkmıştı.