Alperen Ocakları Manavgat Şube Başkanı Yılmaz Derin, ülkede kaos ortamının oluşmaması için herkesi üzerine düşeni yapması gerektiğini söyledi. Siyasi iktidarın, bir yılı aşkındır 'paralel yapı' yalanlarıyla Güney Doğu Anadolu'da gerçek paralel devlet yapılanması olan KCK/PKK'a 'aman barış süreci bozulur' diye sesini çıkarmadığını belirten Derin, hain bölücü terör örgütü yandaşlarının Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nu öldürmesini nefretle kınadıklarını kaydetti.

Siyasi iktidarın, 'aman barış süreci bozulur' diye PKK terör örgütü mensuplarına göz yumduğunu belirten Derin,"Ülkemizin her yerinde güvenliği tesis ederek bu tür hain bölücü saldırıların bir daha yaşanmasına asla müsaade edilmemelidir. Bu olayların tekrar etmesi ülkemizi içinden çıkılmayacak bir kaos ortamına sürükleyebilir. Onun için herkes üzerine düşeni yapmalı, gerekli tedbirleri almalı. Provokasyonlara asla gelmemeli ve sağduyuyu elden bırakmamalıdır." dedi.

Hain bölücü PKK uzantılarının gerçekleştirmiş olduğu saldırıda hayatını kaybeden Fırat Yılmaz Çakıroğlu'na Allah'tan rahmet dilediklerini belirten Derin, artık siyasi iktidarın, bir yılı aşkındır paralel yapı yalanının kabak tadı verdiğini, bu ülkeyi yönetenlerin bu yalanlarla havanda su dövme yerine Fırat'ın katilleriyle uğraşması gerektiğini ifade etti.