Osmaniye Belediyesi’nin ‘Osmaniye İçin Gönüllüyüz, Çünkü Biz Varız’ projesi kapsamında başlatılan ‘Şehrimizi Kirletmiyor, Birlikte Temizliyoruz’ kampanyasına Osmaniye Ülkü Ocakları'ndan destek geldi.

Alparslan Türkeş Caddesi üzerinde belediye görevlileri ile bir araya gelen Ülkü Ocaklarının gençleri, ellerine aldıkları çöp poşetleri ile caddeyi temizledi. Osmaniye Belediyesi’nin başlattığı ‘Şehrimizi Kirletmiyor, Birlikte Temizliyoruz’ kampanyasını Ülkücü gençler ile çok önemsediklerini dile getiren Osmaniye Ülkü Ocakları İl Başkanı Fatih Eroğlu, anlamlı bir kampanyaya ismi ile anlamlı olan bir caddede destek verdiklerini söyledi. Osmaniye’nin daha yaşanabilir bir şehir olması için herkese görevler düştüğünü ve bu tip gönüllülük esası ile başlatılan çalışmaların çok önemli olduğunu dile getiren Fatih Eroğlu, "Ülkücü gençlik olarak bu tip projelere destek olmaya devam edeceğiz. Bu projeyi başlatan Belediye Başkanımız Kadir Kara Beyi ve mesai arkadaşlarını tebrik ediyorum." dedi.

Kampanyanın koordinesini yürüten Belediye Başkan Yardımcısı Sehavet Arslankurt, desteklerinden dolayı Osmaniye Ülkü Ocakları İl Başkanı Fatih Eroğlu ve ocak gençlerine teşekkür etti. Arslankurt, kampanyanın yıl boyunca devam edeceğini ve toplum çok çeşitli kesimlerinden destek geleceğine inandığını ifade etti.