Ülkü Ocakları Antalya İl Başkanlığı tarafından hazırlanan 'Çözülme Süreci' adlı bildiriler Antalya şehir merkezindeki toplu ulaşım araçlarında dağıtıldı.

Konyaaltı ilçesi Uncalı semtinde oturan Antalya Ülkü Ocakları'na bağlı çoğu lise öğrencisi gençler, sokakta ve toplu ulaşım araçlarında bildiri dağıttı. Dağıtılan bildirilerde şu bilgiler dikkat çekti: "Şehit haberleri 1 dk. bile ülke gündeminde olmazken Şırnak'ta açılan havalimanına bir bölücünün adı verildi. Uygur Türkleri lideri Rabia Kadir ve Güney Azerbaycan Türkleri (Kuzey İran) lideri Çağrı Çehreganlı’nın ülkemize girmesine müsaade edilmezken, Türkiye Cumhuriyeti Devletine terörist yaftası vuran Şivan Perver ve Barzani Diyarbakır'da düet yaptı. Öğrenci affı kapsamında dağdan inme teröristler üniversitelere doluştu. Vatansever bir öğrenci olan Fırat Çakıroğlu bu soysuzlar tarafından şehit edildi. Terörist mezarlığı ve terörist heykeli yapılmasına müsaade edildi. Atatürk büstlerine yüzlerce provakatif eylem düzenlendi. Bu saldırıların failleri hakkında hiçbir hukuki yaptırım uygulanmadı. Yurdun muhtelif yerlerinde bölücü terör örgütü mensupları bayrağımızı yaktığında müdahale edilmezken, şehrin göbeğinde ve üniversitelerde örgüt paçavrasını açan hainlere tepki gösteren Türk gençleri gözaltına alındı. Çözülüm sürecinde, bebek katili örgütün silah bırakacağı iddaa edildi, tavizler verildi. Fakat bu süreçte hainler daha fazla güçlenme imkânı buldu."

Toplu ulaşım araçlarında ve sokakta bildiri dağıtan gençlere, polis herhangi bir müdahalede bulunmadı. Ülkü Ocakları Antalya İl Başkanı Av. Emrah Taşkın da bildiri dağıtan gençleri ziyaret ederek, destek verdi.