Kahramanmaraş Ülkü Ocakları İl başkanı Mesut Kaplan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı münasebetiyle yaptığı kutlama mesajında "23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı'nın 94. yılını yaşıyoruz. 23 Nisan, ülkemizin işgal edildiği bir ortamda topyekûn mücadelenin başlangıcı olan, Kurtuluş Savaşı'nın önemli sembollerinden biridir. Cumhuriyetimizin kurucusu, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk, bu önemli günü yarınlarımızın güvencesi çocuklarımıza bayram olarak armağan ederek, yeni nesle verdiği değeri açıkça göstermiştir.

Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın, Cumhuriyet'imizin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün izinde, toplumumuzun her alanındaki ileri atılımlarına öncülük yapacak, kalpleri vatan ve millet sevgisiyle dolu, görev ve sorumluluklarına yürekten bağlı, düşünceli insanlar olarak yetişmesi en büyük dileğimizdir.

 Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, Birinci Meclisimizin kahraman üyelerini ve Milli Mücadelede emeği geçen herkesi saygı ve rahmetle anıyor; 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyorum.” İfadelerini kullandı.