Ülkü Ocakları İstanbul İl Başkanlığı, terör örgütü PKK tarafından Iğdır ve Dağlıca'da yapılan saldırılarda şehit olan asker ve polisler için yürüyüş düzenledi. Binlerce kişinin katıldığı yürüyüş esnasında ATV - Sabah binası önünde kısa süreli gerginlik yaşandı.

Son günlerde artan terör olaylarını protesto etmek isteyen Ülkü Ocakları, İstanbul il binası önünde toplandı. Mecidiyeköy'de bulunan il binası önünde toplanan binlerce kişi, Beşiktaş Meydanı'na doğru yürüyüşe geçti. Grup Barbaros Bulvarı önündeki ATV - Sabah binası önüne geldiğinde gerginlik arttı. Sloganlar atan ve ATV - Sabah'a büyük tepki gösteren grup, yetkililer tarafından sakinleştirilmeye çalışıldı.

Yaşanan gerginlik nedeniyle çok sayıda Çevik Kuvvet polisi bina önünde önlem aldı. Binaya saldırmak isteyen grubu, yürüyüşü tertip eden yetkililer insan zinciri oluşturarak engelledi. Grup daha sonra Beşiktaş Meydan'a gelerek istiklal marşı okudu. Sloganlar atan grup meydanda bir müddet daha eylem yaptı. Eylemciler daha sonra sessizce dağıldı.