Bursa Uludağ Oteller Bölgesi'ndeki bazı otellerde uyuşturucu ve uyarıcı madde satışı ve kullanımına yönelik çalışmada iki kişi suçüstü yakalandı.

Bursa İl Jandarma Komutanlığı tarafından, Uludağ Oteller Bölgesi'ndeki oteller ve üniversite şenlikleri kapsamında Uludağ bölgesinde görevli KOM ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı çalışmalar sonucunda bazı şahıslar tarafından uyuşturucu ve uyarıcı madde satışı yapılabileceği bilgisine ulaşıldı. Yapılan fiziki takipler neticesinde gece 23.00 sıralarında Uludağ’daki otellerden birinde disko, tuvalet ve odalarında E.E. ve A.B. isimli şahısların yanlarında getirdikleri değerlendirilen uyuşturucu maddeyi kullandıkları tespit edildi. Otelin çevresinde güvenlik tedbiri alan KOM personeli, E.E. ve A.B. isimli şahısları otelin tuvaletinde kokain olduğu değerlendirilen uyuşturucu maddeyi kullanırken suçüstü yakaladı. Şüphelilerden birisinin elindeki şüpheli maddeyi lavobaya dökmesi sonucu suç unsuru madde ele geçirilemedi.

Şahısların otel odaları, eşyaları ve araçlarında yapılan aramalarda kokain kullanımında kullanıldığı değerlendirilen kâğıt paraya el konularak laboratuvara gönderildi. Şüpheli şahıslar, hakkında adli işlem yapılmak üzere gözlem altına alındı. Şüpheliler, kan ve idrar örnekleri alınmak üzere Adli Tıp Kurumuna sevk edildi.