Turgut Özal Üniversitesi (TÖÜ) 4'üncü Kültür, Sanat ve Spor Festivali 14 Mayıs Perşembe günü başlayacak. Şenlik kapsamında pop müzik sanatçısı Kıraç iki ayrı konser verecek, stand-up’çı Yavuz Seçkin ve komedi grubu Mahşeri Cümbüş oyunlarıyla üniversitelileri güldürecek.

Turgut Özal Üniversitesi (TÖÜ) tarafından düzenlenecek şenlikte sergi, konferans, film gösterimi, konser, turnuva gibi birçok etkinlik yer alacak. Ünlü pop müzik sanatçısı Kıraç, gün içerisinde 2 kere ATO Congresıum sahnesinde konser verecek. Şenliklerde 'Kuzeyin Uşakları' yöresel halk oyunları sergileyecek ve Urfa Sıra Gecesi’nde öğrenciler türkülere eşlik edecek. Etlik Merkez Kampüs'te ise stand-up’çı Yavuz Seçkin ve komedi grubu Mahşeri Cümbüş oyunlarıyla üniversitelileri güldürecek.

Gün boyu sürecek diğer etkinliklerde üniversitenin müzik grupları keyifli anlar yaşatacak. Yurt dışı öğrenci etkinlikleri ve oyun parkurlarında öğrenciler çocukluklarını yaşama imkanı bulacak.

TÖÜ Rektörü Prof. Dr. Abdulkadir Şengün: “Her yıl geleneksel olarak üniversitemiz tarafından gerçekleştirilen Kültür, Sanat, Spor Şenliği'nin bu yıl 4'üncüsünü yapıyoruz. Üniversitemiz öğrencilerine nitelikli bir eğitim sunuyor. Şenlik vesilesiyle onları bu zor, yoğun ve stresli eğitim ortamından uzaklaştırmayı amaçlıyoruz. Şenliklerimizin hazırlanmasında katkı ve emeği geçen herkese teşekkür ederim.” diye konuştu.