Düzce’de yolcu otobüsünün TIR ile çarpışması sonucu hayatını kaybeden Semih Tecer, memleketi Sivas’ta gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı. Üniversite öğrencisi olan 19 yaşındaki Tecer, yaz tatillerinde otobüslerde muavinlik yaptığı öğrenildi.

Ulu Camide öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazında acılı baba Ahmet Tecer, ayakta durmakta güçlük çekti. Mahalle muhtarlığı yapan babanın ‘ne olur ben öleyim, o tabuttan çıksın’ sözleri yürekleri dağladı.

Cenaze namazına Tecer’in yakınları, okul arkadaşları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Cenaze namazının kılınmasının ardından Semih Tecer gözyaşları arasında Yukarı Tekke mezarlığında toprağa verildi. Tecer’in Cumhuriyet Üniversitesi Biyokimya Bölümünde okuduğu yaz tatilleride ise okul harçlığı için otobüslerde muavinlik yaptığı öğrenildi.

Düzce'de önceki gece Ankara istikametine gitmekte olan 58 AN 600 plakalı otobüsün, TEM Otoyolu Kaynaşlı mevkiinde, 41 AF 038 plakalı TIR'a arkadan çarpması sonucu otobüsün önünde bulunan muavin Semih Tecer ağır yaralı olarak Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırılmasına rağmen vefat etmişti. Kazada 3 kişi de yaralanmıştı.