Turgut Özal Üniversitesi’nce organize edilen Uluslararası Öğrenci Tıp Kongresi’ne Dünyaca ünlü Amerikalı iki bilim adamı katılacak. Otoimmun hastalıklarda immun terapi üzerinde çalışmalarıyla tanınan Prof. Dr. Stephen Miller ve video oyunlarının beyine olumlu etkileriyle ilgili yaptığı çalışmalarla tanınan ve en son ünlü Nature Dergisi’ne kapak olan Doç.Dr. Adam Gazzaley kongrede öğrencilerle buluşacak.

Bu yıl 6.’sı düzenlenecek Uluslararası Öğrenci Tıp Kongresi 27-29 Mart tarihlerinde Kızılcahamam’da gerçekleşecek. Kongreye 29 farklı ülkeden, 55 farklı üniversiteden 1100’ün üzerinde öğrenci katılacak. Kongrede 238 bilimsel bildiri sunulacak.

Dünyaca ünlü Amerikalı iki bilim adamı katılacak. Otoimmun hastalıklarda immun terapi üzerinde çalışmalarıyla tanınan Prof.Dr. Stephen Miller ve video oyunlarının beyine olumlu etkileriyle ilgili yaptığı çalışmalarla ünlü Nature dergisine kapak olmuş Doç.Dr. Adam Gazzaley kongrede öğrencilerle buluşacak.

Ayrıca Cerrahpaşa'dan kalp damar cerrahı Prof.Dr. Kazım Beşirli ve açılış dersi için Hacettepe'den Prof.dr. İskender Sayek kongrede olacak.