Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği'nin (TÜFAD) 50. yıl etkinlikleri için Antalya'nın Manavgat ilçesine gelen ünlü futbolcular, Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 170. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında polis çocuklarla bir araya gelerek Polis Günü'nü kutladı.

Manavgat İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destelikli Polislik Büro Amirliği, çocuklarda polisliği sevdirmek için 6 öğrenciye 170. yıl etkinlikleri kapsamında polis elbisesi diktirdi. Polis öğrenciler, Atatürk Stadyumu'nda yapılacak olan Manavgat Karması ile Şöhretler Karması için gelen Tanju Çolak, Ceyhun Eriş, Kemal Aslan, Ergun Penbe, Mehmet Tuğrul, Murat Gündoğdu, Osman Yozgat, Hüsnü Özkara, Ender Traş ve Muzaffer Bilazer bir araya gelerek hatıra fotoğrafı çektirdi.

Ünlü futbolcular, çocuk polislere Türk Polis Teşkilatı'nın 170. yıl dönümünü tebrik etti. İlçe Emniyet Müdürü Ercan İlhan ve Toplum Destekli Büro Amirliği'nde görevli futbolculara, Manavgat'a gelmeleri anısına çiçek takdim etti. Tanju Çolak ve Ergün Penbe, toplumda huzur ve barışın sembolü olan Polis Teşkilatı'nın 170. yıl dönümünü kutladıklarını söyledi.