Mersin'in Silifke ilçesinde Silifke Kooperatifi ve Silifke Belediye Spor Kulübü'nün başkanlığını yürüten 2 çocuk babası 54 yaşındaki Ünal Ünüvar’a görev yaptığı Silifke Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde cenaze töreni düzenlendi.

Adana’dan otopsiden gelen Ünüvar'ın cenazesi Silifke girişi Kabasakallı mahallesinde kalabalık bir topluluk tarafından karşılanırken, Silifke şehir merkezinde dolaştırılarak Silifke Şehirlerarası Otobüs Terminali'ne getirildi.

Otogar'daki cenaze törenine Silifke Kaymakamı Şevket Cinbir, Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut, İlçe Emniyet Müdürü İsmail Kavaklı, İlçe Müftüsü Emin Yüksel, Silifke Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Ayhan Koçak, Daire ve kurum amirleri, müdürler, Silifke Koop. şoförleri ve Ünal Ünüvar’ın ailesi ve akrabaları katıldı.

Ünal Ünüvar'ın öz geçmişinin okunmasının ardından bir konuşma yapan Silifke Kaymakamı Şevket Cinbir, “Dün akşam haberi öğrendiğimizde bir büyüğümüzü, bir aile bireyimizi kaybetmiş olmanın hüznünü Silifkelilerle birlikte yaşadık. Bende Silifke’de yaşayan bir birey olarak ailemizle olayı duyduğumuzda kızımın ilk tepkisi bir akrabasının vefatında göstereceği tepkiden farklı değildi. Ünal Ünüvar Başkanımız bizimde aileden biri, dostu,arkadaşı, kardeşi ailemizin sevgilisi olabilmiş güzel bir insandı.Mekanı cennet olsun.Silifkelilerin ve sevenlerinin başı sağolsun.” dedi.

Silifke’nin çok büyük değerli gönül halk adamını kaybettiğini belirten Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut ise “27 yıldır Silifke koop başkanlığı yapan, Silifkelilerin, düğününde, cenazesinde her zaman yanında olan gönül adamını kaybetmenin üzüntüsü içerisindeyiz. Tüm Silifkelilerin başı sağolsun.” diye konuştu.

Silifke Müftüsü Emin Yüksel dua okumasının ardından, Ünal Ünüvar’ın cenazesi Gazi mahallesindeki evine doğru yola çıkarıldı. Ünüvar ikindi namazından sonra Sayağzı mezarlığında defnedilecek.