İstanbul'da cuma günü başlayan yağmur etkili olmaya devam ediyor. Sağanak yağış sonucu Üsküdar'da yine bildik manzaralar yaşandı. Tepelerden gelerek Üsküdar İskele tarafına akan sular adeta denizle karanın birleşmesine neden oldu.

Dün akşamdan itibaren etkili olan yağmur Üsküdarlılara zor analar yaşatıyor. İskele kısmı tepeden aşağı gelen yağmur suları nedeniyle göle döndü. Sele dönen yağmur suları adeta karayla deniz birleştirdi. Araçlar sulardan geçerken zorlandı. Çoğu vatandaş yağmura hazırlıksız yakalandı. Vatandaşlar suların denize döküldüğü alanda ıslanmaktan kurtulamadı. Kimisi yalınayak geçerken kimisi de cesaret edemeyerek beklemeye çalıştı. Bir kadın da yoğun akışa aldırmayarak çocuk arabasındaki bebeğini karşıya geçirdi. Bir vatandaş ise arkadaşını kucağına alarak karşıya geçirmeye çalıştı. Sele dönüşen yağmur suları önüne kattığı eşyaları denize sürükledi. Bir görevli ise elinde kazmayla rögarları açmaya çalıştı.

Mahsur kalan vatandaşlar ise geçemedikleri için buraya 4.cü Boğaz Köprüsü gerektiğini söyleyerek aksaklıklara tepki gösterdi.