Üsküdar’da, hafriyat kamyonu ile yolcu minibüsünün karıştığı kazada, minibüste sıkışan yolcular itfaiye ekiplerince kurtarıldı.

Kaza saat 16.30 sıralarında, Burhaniye Mahallesi Kısıklı Caddesi üzerinde meydana geldi. İddialara göre, Gökan Karakaş’ın kullandığı 34 UT 9877 plakalı minibüs kaygan zeminin de etkisiyle önündeki hafriyat kamyonuna çarptı. Daha sonra kontrolden çıkan minibüs park halindeki bir otomobile de çarparak kaldırıma çıktı. Kaza sırasında minibüste bulunan 2 kişi yaralandı. Minibüste sıkışan yolcuların yardımına çevredeki vatandaşlar koştu. Hasar gören minibüsün kapıları açılmayınca itfaiye ekiplerine haber verildi.

Bu arada, yaralanan kamyon sürücüsü de sağlık ekiplerince hastaneye götürüldü. Bir süre sonra kaza mahalline gelen itfaiye ekipleri ön koltukta sıkışan sürücü Gökan Karakaş ve arkadaşını kurtarmaya çalıştı. Minibüsün kapılarını demir kesme makasıyla açabilen görevliler yaralıları çıkartarak sağlık ekiplerine teslim etti. Gökan Karakaş, Ümit Ermiş ve Serkan Altınok ambulansla Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Görgü tanıkları, minibüsün normalden hızlı seyrettiğini, bu sırada kamyona arkadan çarptığını söyledi. Kaza sırasında Kısıklı Caddesi’nde bir süre trafik kilitlendi. Yaralıların sevkinden ve kaza yapan araçların kaldırılmasından sonra yol normale döndü.